Lidmaatschap2020-06-10T22:18:59+01:00

De bedragen zijn als volgt per maand:

  • Jazzdance  Spring, Dancing Stars   € 9,00
  • Strance(1,5 uur) € 14,00
  • MbvO € 9,00 (incl. bondscontributie

De betaling  Voor de jazzdance geschiedt twee maal per jaar bij vooruitbetaling via een automatische incasso met uitzondering van MbvO. Voor MbvO wordt maandelijks achteraf via een automatische incasso geïnd. De (verplichte) bondscontributie van de NCS wordt in rekening gebracht op de factuur van de tweede periode (januari t/m juni). De NCS heeft bondscontributie voor het seizoen 2015/2016 vastgesteld op €10,50. De vereniging draagt deze contributie af aan de bond.

Lid worden?

Nieuwe leden zijn altijd welkom. Je kunt, voordat je besluit lid te worden, enkele keren mee doen om te proberen. Wil je mee doen? Kom dan een keer langs aan het begin van de les. Je kan dan gelijk meedoen of je maakt een afspraak met de leiding wanneer je mee kan doen. Van de leiding krijg je een formulier om in te vullen of print het formulier zelf uit, lever dit formulier zo snel mogelijk in bij de leiding.

Het lidmaatschap loopt tot het einde van het schooljaar en wordt automatisch verlengd. Opzeggingen dienen schriftelijk of per e-mail, voor het begin van het nieuwe schooljaar, voor 1 januari of aan het einde van het schooljaar, bij de secretaris te geschieden. Uitgezonderd zwaarwegende omstandigheden.

Go to Top