SPORTCAFE ’t ZAND is een oergezellig café gelegen op de eerste verdieping van Sporthal Multitreffer. Vandaar uit heeft u een perfecte toegang naar de beide tribunes en balustrade maar als u beslist in het café te blijven kan dat ook want ook vanuit het sportcafé heeft u een perfect zicht over de sporthal.

Wij zijn gedurende het seizoen, dat loopt van september tot en met mei, 7 dagen en 6 avonden per week geopend. Het is al gememoreerd en inderdaad wordt de derde helft altijd twee tot drie maal geëvalueerd en altijd gewonnen aan de bar of aan de ronde tafel. Niet alleen de sporters sluiten aan maar ook mede dorpelingen lopen vaak binnen om even te kijken of een praatje te maken.

Tevens hebben we vaak bezoek van de jeugd, een groep die bij ons van harte welkom is voor een praatje of een partijtje darten op de twee borden. Een vaste club bij ons zijn de Multikillers en Multigooiers dartteams die per 1 september weer van start gaat op de vaste speelavond dinsdag en woensdag, heeft u ook zin om competitie te spelen sluit dan aan u bent van harte welkom.

Uiteraard tappen wij ook de beste koffie, natuurlijk die van Douwe Egberts en wilt u iets anders dan hebben wij een Amstel Bier uit de tap, vele soorten speciaal bier, diverse wijnen, de meest ideale sportdrank en vele soorten fris.

O ja, onze keuken is ook gewoon 6 avonden en in de weekenden geopend, probeer maar eens een Multireffer schaal zo groot als een middenstip.

Heeft u vragen over de zaalvoetbalcompetitie of over de gezellige zaterdagavondcompetitie die wij organiseren neemt u dan gerust contact met ons op (zie contact).